5 belangrijke tips voor je WordPress website

Referenties

Onderstaande referenties zijn echte referenties van ondernemers die een BoonTheme website hebben.

Ik kan Sandra Boon van harte aanbevelen voor het ontwerpen en laten bouwen van je website. Aanleiding voor mij was dat ik door de bomen het bos niet zag met betrekking tot de vele WordPress thema’s waaruit gekozen kan worden en liever de technische kant (het bouwen) uit handen wilde geven. Ik was bij Sandra aan het juiste adres! De BoonTheme sprak me aan, en de samenwerking verliep erg soepel. Sandra is heel klantgericht: ze geeft snel en duidelijk advies en tips, is goed bereikbaar en weet wensen uitstekend te vertalen in een aantrekkelijke site met een eigen ‘Look & feel’!

Annemiek van Wijnbergen

Sandra Boon van Boon Webdesign maakte van mijn droom een echte website. Vandaar dat ik graag weer gebruik maak van haar diensten bij het bouwen en opzetten van mijn opleidingensite om zo mijn klanten echt goed van dienst te kunnen zijn met een online cursus.

Mariska van Gennep

Mijn website was lelijk en zag er niet professioneel uit. Via Google vond ik Sandra en ik vond dat de websites die zij voor anderen had gemaakt er mooi uitzien. Bovendien was de prijs redelijk. Na een telefoongesprek is Sandra voor mij aan de slag gegaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben zelf nogal chaotisch, maar Sandra heeft een heldere visie over hoe een website eruit moet zien. Met behulp van veel e-mails en de uitgebreide uitleg en feedback van Sandra, is het helemaal goed gekomen. Ik heb nu een mooie, functionele website, met veel dank aan Sandra.

Sanja de Bruin

Sandra heeft geweldig werk verricht voor mijn website van Nu Mag Jij.nl. Mijn uitgewerkte ideeën kwamen niet tot zijn recht, waarop ik een mooi voorstel kreeg van Sandra. Zo is de site uiteindelijk ook geworden. Als ik nu wat wil aanpassen en ik kom er niet uit, geeft ze praktische tips waardoor ik weer verder kan.
Erg blij mee!

Rebecca Sopacua

Sandra heeft voor mij precies de website gemaakt die ik graag wilde. Ik ben er ontzettend blij mee en krijg veel positieve reacties. Bezoekers noemen het mooi, duidelijk, toegankelijk. Als budgetcoach laat ik mensen vaak raden naar de prijs van iets. Zo ook met mijn website en dat blijkt een lastige. De prijs wordt veel hoger geschat dan de daadwerkelijke prijs. Sandra is waardevol geweest bij het bouwen, ze beantwoordde mijn vragen razendsnel. Waarschijnlijk heb ik als ‘leek’ best onbenullige vragen gesteld maar Sandra bleef duidelijk en geduldig. Kortom, ik ben meer dan tevreden.

Andrea ter Veld

Ik ben super blij met Sandra! Ze heeft al meerdere prachtige websites voor mij gemaakt. Niets is haar te gek, en ze staat altijd voor je klaar. Als je ergens tegen aan loopt is ze altijd snel met reageren en heeft ze overal een oplossing voor. Tevens geeft ze goede uitleg over hoe je zelf je site aan kan passen. Ik vond dit in het begin best een hele stap om dit zelf te gaan doen, maar met de fantastische hulp van Sandra ben ik het nu zelfs leuk gaan vinden. Dankjewel Sandra voor je prachtige werk en goede ondersteuning!

Mirjam van der Pennen

Top site, heel behulpzaam en uiterst vriendelijk. Heel blij mee.

Marije Miltenburg

Sandra heeft me snel en vakkundig geholpen met een mooie website. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Tessa van Kralingen

Sandra heeft voor mij de websites MensenMens Advies en HoeDoetZijDat gemaakt. Wanneer je de content en de benodigde gegevens aanlevert gaat ze aan de gang. Het is echt niet standaard wat ze levert, ze kijkt altijd naar iets extra’s. Ze denkt mee en is super snel. Wanneer ik ergens tegen aanloop, denkt ze altijd mee. Wil je een goede werkbare website. Die je makkelijk zelf kan onderhouden zodra die klaar is, ook voor niet-technische mensen. Sandra is dan de aangewezen persoon om hem te maken.

Marije van der Zouwen-Steur

Als je een echt goede webbouwer wilt inzetten voor jouw bedrijf, dan moet je bij Sandra zijn. Vantevoren werd ze me al van alle kanten aangeraden. Ze is snel, heel accuraat, vraagt goed door, is enorm creatief, heeft zelf goede ideeën, denkt vooruit, is een stok achter de deur als het nodig is, heeft heel veel kennis, en weet wat je lezers straks prettig vinden. Al het contact ging via de mail, en je krijgt heel snel weer antwoord. Zij en jouw mooie, nieuwe website zijn het meer dan waard om met haar samen te werken!

Margaretha Sanjee-Schokker

Sandra heeft mij een heleboel werk uit handen genomen en dat heeft ze uitstekend gedaan. Ik wilde een nieuwe website in WordPress en daarbij de sfeer van mijn oude website meenemen. Ondanks dat we elkaar niet gezien hebben is dat heel goed geslaagd. Sandra voelde goed aan wat ik wilde en heeft dat doorgevoerd in mijn website. Mijn website was heel goed vindbaar en dat was mijn grootste aarzeling bij het omzetten. Maar hij is nu nog beter vindbaar. Ik ben dus heel tevreden!

Stephanie van Workum

Sandra heeft mijn website gebouwd. En heeft daarnaast ook veel aanpassingen gedaan in het visueel design dat niet helemaal goed aangeleverd was (door andere ontwerper). Het grote voordeel van Sandra is dat ze en vormgever en webbouwer is waardoor je met 1 partij kunt werken. Ik heb Sandra als een professioneel en toegankelijk persoon ervaren die net even dat stapje meer zet voor haar klanten! Belangrijkste kwaliteiten: geweldige resultaten, vriendelijk, waar voor uw geld.

Marjon Parmentier

Menu Title