5 belangrijke tips voor je WordPress website

Goede ideeën beginnen met koffie.
En bij Boon Webdesign.

BoonTheme is een kant-en-klare WordPress website die ik zelf heb gebouwd en waaraan ik bij elke klant een eigen draai geef. Ik vind het belangrijk dat, ondanks dat het een standaard theme is, de website goed past bij de klant. Mijn doel is om de BoonTheme websites eruit te laten zien alsof ze op maat zijn gemaakt. Dat mis ik vaak bij standaard WordPress themes; uiteindelijk lijkt het toch altijd op een onoriginele website die niet 100% past bij de klant.

Naast het maken van de website neem ik ook een heleboel werk uit jouw handen; de content zet ik er voor je op, nieuwsbriefsystemen worden gekoppeld, etc. Met andere woorden; jij hoeft alleen de content aan te leveren en de rest doe ik voor je!

Ja, ik wil ook BoonTheme

Hoe anderen het hebben ervaren

Ik kan Sandra Boon van harte aanbevelen voor het ontwerpen en laten bouwen van je website. Aanleiding voor mij was dat ik door de bomen het bos niet zag met betrekking tot de vele WordPress thema’s waaruit gekozen kan worden en liever de technische kant (het bouwen) uit handen wilde geven. Ik was bij Sandra aan het juiste adres! De BoonTheme sprak me aan, en de samenwerking verliep erg soepel. Sandra is heel klantgericht: ze geeft snel en duidelijk advies en tips, is goed bereikbaar en weet wensen uitstekend te vertalen in een aantrekkelijke site met een eigen ‘Look & feel’!

Annemiek van Wijnbergen

Menu Title